Permanente Make-up Eyebrow Hairstroke

Heeft u altijd veel uw wenkbrauwen geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Of bent u niet tevreden over de huidige vorm van uw wenkbrauwen?
Dan bied deze permanente hairstroke u echt een uitkomst!
Want immers zijn uw wenkbrauwen in het gezicht bepalend voor uw uitstraling!

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met de permanente hairstroke mesjes techniek volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw eigen wensen.

Bij deze techniek worden krasjes in de huid gezet waar pigment in achter blijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot 2 jaar mooi.

Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos.

Permanente Make-up Eyebrow Hairstroke

De hairstroke mesjes techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen

De voordelen:
– hele dunne haartjes
– niet van echt te onderscheiden
– snel
– meteen mooi

Hairstroke met mesjes wordt aangebracht met unieke pigmenten.

Er zijn 5 tinten:
XL-Blond – asblonde tint voor naturelle look
XL-Brown – creëert mooie donkere wenkbrauwhaartjes
XL-Mahony – warme bruine tint die tussen de gepigmenteerde haartjes kan worden geplaatst als wenkbrauwen te grauw opkleuren
Albast Brown – Diep donker pigment voor donkere haartjes en donkere look
Almost Black – Bijna zwart pigment, alleen voor donkere huid

Voor wie is de hairstroke een oplossing? Voor degene die:
– altijd een potlood of sjabloon gebruikt
– geen volle wenkbrauwen heeft
– helemaal geen wenkbrauwen heeft
– allergisch is voor haarverf
– aan een chemokuur gaat beginnen
– een chemokuur heeft ondergaan
– bij schildklierproblemen waardoor wenkbrauwen dunner worden

Voordat we beginnen met de behandeling zal er eerst een uitgebreid en duidelijke intake plaatsvinden. We gaan dan in op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De gehele behandeling inclusief intake-gesprek, verdoving duurt ongeveer 1,5 uur.

Meestal is de pigmentatie direct na het zetten iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden doordat de opperhuid het pigment deels zal afstoten. Dit kan wat korstjes en schilvers geven. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er wat lichter uit en daarom is een nabehandeling belangrijk.

De totale Permanente Make-up behandeling omvat 2 soms 3 behandelingen. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Meestal is het resultaat na een 2de behandeling goed en blijft het pigment 1-4 jaar aanwezig.

Na de behandeling krijgt u een verzorgende crème mee naar huis welke u dient te gebruiken. De kosten van deze Hairstroke / Micro-Blading bedragen € 260

Ik adviseer u om u hairstroke jaarlijks even op te frissen zodat u langer plezier heeft van uw wenkbrauwen. De kosten van het opfrissen van uw wenkbrauwen bedragen € 95,00